• Uw organisatie verandert, verandert CRM mee?
  • Bedenken, bouwen & beheren
  • Be smart en houd je CRM systeem snel, veilig & up-to-date
  • Doeltreffend CRM beheer is essentieel

Op 11 oktober 2016 heeft Microsoft een eerste kijkje gegeven in hun nieuwe applicatie: Dynamics 365. In deze applicatie, die Microsoft zelf omschrijft als ‘the next generation of intelligent business applications’, worden ERP en CRM samengebracht. Microsoft wil organisaties met Dynamics 365 in staat stellen om de klantbetrokkenheid te verhogen, in te kunnen spelen op veranderende klantverwachtingen en processen te optimaliseren.

zinnnovation crm dynamics 365Met Dynamics 365 brengt Microsoft ERP en CRM samen. Hierdoor worden interne- en externe processen nog beter op elkaar aangesloten, staat deze ata niet meer in losse systemen en kan een 360 graden klantbeeld verkregen worden. Daarnaast is er, om de productiviteit en gebruikservaring te verhogen, een goede, sterke intergratie met Offie 365. Hierdoor wordt samenwerken nog eenvoudiger, kan productiever en efficiënter gewerkt worden en kunnen bestanden makkelijke gedeeld worden, kan hier samen in gewerkt worden en heeft iedereen toegang tot gegevens.

Microsoft AppSource
Naast Dynamics 365 heeft Microsoft ook de AppSource gelanceerd. Hierin zijn verschillende apps van Microsoft en van partners te vinden, die uitgeprobeerd en aangeschaft kunnen worden om het CRM-systeem aan te passen naar wens. Hierdoor kan klein begonnen worden met Dynamics 365 en kan later met behulp van apps de functionaliteit naar behoefte uitgebreid worden. Er zijn apps op het gebied van samenwerking, marketing, sales, productiviteit, analytics, etc.

Wilt u meer weten over CRM én ERP naast elkaar inzetten? Download dan ons whitepaper ‘ERP komt van Mars en CRM van Venus’, waarin we ingaan op wat CRM en ERP voor systemen zijn, maar ook op de kracht van beide systemen naast elkaar. Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics CRM? Neem dan contact met ons op.

Wilt u ons hele whitepaper lezen over ERP en CRM naast elkaar inzetten?

Vul dan hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als PDF.

(Als na het downloaden uw gegevens nog zichtbaar zijn hoeft u niet nogmaals op verzenden te klikken

Whitepaper download: ERP komt van Mars en CRM van Venus

* = Verplichte velden
Aanhef:
Selecteer uw geslacht

Voornaam:(*)
Vul hier uw voornaam in

Tussenvoegsel:
Invalid Input

Achternaam:(*)
Vul hier uw achternaam in

Bedrijfsnaam(*)
Vul hier uw bedrijfsnaam in

Functie:
Vul hier uw functie in

Telefoon:(*)
Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

E-mail:(*)
Vul hier uw e-mail adres in

Volg ons!

Close

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!